Nieuwe voorlopige lokalen in Nieuwe Kempen

Zoals jullie weten worden onze oude lokalen aan de Lucien Londotstraat in Zwartberg momenteel verbouwd. Door deze verbouwingen zijn wij in februari 2016 moeten verhuizen naar de zaal onder de Sint-Albertuskerk in Zwartberg. Deze voorlopige locatie kon echter niet meer aan onze wensen voldoen en doordat de verbouwingen aan de lokalen aan de Lucien Londostraat vertragingen opliepen waren wij genoodzaakt om een nieuwe voorlopige locatie te zoeken om onze chirowerking verder te zetten, totdat de verbouwingen aan de lokalen aan de Lucien Londotstraat afgerond zijn.

Dus vanaf september 2018 kunnen jullie ons vinden in 2 containers (hob units) op het voetbalterrein naast de zaal Kempengalm in Nieuwe Kempen (Nieuwe Kempen 52, 3600 Genk).
Op deze voorlopige locatie zullen we gedurende minimum 1 jaar te vinden zijn, totdat we onze intrek kunnen nemen in de vernieuwde lokalen aan de Lucien Londotstraat in Zwartberg.

Hou dus zeker deze website en onze facebookpagina in de gaten voor updates hieromtrent.

Indien u hierover nog vragen heeft, kan u altijd terecht bij één van de leiders op zondagnamiddag of via e-mail: chirozwartberg@gmail.com