Voorlopige lokalen 'Ons Heem' in Zwartberg

Zoals jullie weten worden onze lokalen aan de Lucien Londotstraat in Zwartberg momenteel verbouwd. Door deze verbouwingen zijn wij in februari 2016 moeten verhuizen naar de zaal onder de Sint-Albertuskerk in Zwartberg. Deze voorlopige locatie kon echter niet meer aan onze wensen voldoen en doordat de verbouwingen aan de lokalen aan de Lucien Londostraat vertragingen opliepen waren wij verhuist naar twee HOB-UNITS naast de zaal Kempengalm in Nieuwe Kempen. Nu de eindmeet van de verbouwingen in zicht is zitten we voorlopig in het zaaltje van Ons Heem in het gebouw van de Sint-Albertusschool, naast de Sint-Albertuskerk in Zwartberg om onze chirowerking verder te zetten, totdat de verbouwingen aan de lokalen aan de Lucien Londotstraat afgerond zijn.

Dus vanaf september 2020 kunnen jullie ons vinden op het voetbalterrein acher de Sint-Albertuskerk in Zwartberg. De ouders mogen hun kinderen afzetten op de parking van Cité Z, waar onze lokalen verbouwd worden. (Zie foto hieronder)

Indien u hierover nog vragen heeft, kan u altijd terecht bij één van de leiders op zondagnamiddag of via e-mail: chirozwartberg@gmail.com